Vind een evenement:

Festivals Busreis naar Qlimax

Busreis naar Qlimax

Deze reis boeken
v.a.
€ 25,50
Boek nu je busreis met Slangen Events naar Qlimax!

Qlimax is een jaarlijks dancefestival dat plaatsvindt in het Gelredome in Arnhem. Het festival staat bekend om zijn spectaculaire productie, indrukwekkende lichtshows en wereldberoemde Dj’s die de hardere stijlen van elektronische muziek vertegenwoordigen.

Het Gelredome, een van de meest iconische evenementenlocaties van Nederland, verandert elk jaar in een mekka voor liefhebbers van hardstyle en hardcore muziek tijdens Qlimax. Het evenement trekt duizenden bezoekers, allemaal verenigd door hun passie voor elektronische dansmuziek. Wat Qlimax echt onderscheidt, is de line-up van wereldklasse Dj’s. De artiesten die optreden, behoren tot de top van de hardstyle en hardcore scene en ze weten hoe ze het publiek kunnen meenemen op een muzikale reis vol energie en opwinding.

Kortom, Qlimax in het Gelredome in Arnhem is niet zomaar een dancefestival; het is een jaarlijks hoogtepunt voor liefhebbers van hardere elektronische muziekgenres. Het is een viering van muziek, technologie en de passie van duizenden mensen die samenkomen om te genieten van een nacht vol onvergetelijke beats en een geweldige sfeer.
Deze reis boeken
v.a.
€ 25,50

Informatie

1dag Arnhem

Deel deze trip


Hulp nodig?

+31 (0) 85 11 43 444

+31 (0) 85 11 43 444

  • ma-vr: 9:00 - 21:00
  • za: 9:00 - 17:00
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie. Neemt u a.u.b. contact met ons op voor meer informatie.