Vind een evenement:

Festivals Busreis naar Warface Presents: Live For This

Busreis naar Warface Presents: Live For This

Deze reis boeken
v.a.
€ 26,00
Boek nu je busreis met Slangen Events naar Warface Presents: Live For This!

"Warface Presents: Live For This" is een episch evenement dat plaatsvindt in de AFAS Live. Met pompende beats, opzwepende energie en een geweldige sfeer belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van hardstyle muziek en de Warface-community.

De AFAS Live zal trillen op zijn grondvesten terwijl de beats van Warface de menigte in beweging brengen. Dit evenement is niet alleen een viering van muziek, maar ook van saamhorigheid. Fans zullen samenkomen om hun passie voor hardstyle te delen en te genieten van een gedeelde ervaring die hen nog lang zal bijblijven. Warface Presents: Live For This belooft een nacht vol non-stop dansen, feesten en ultiem vermaak te worden.

Kortom, "Warface Presents: Live For This" in de AFAS Live belooft een buitengewone avond te worden waar hardstyle liefhebbers zich kunnen verliezen in de muziek, omringd door gelijkgestemde en samen een herinnering creëren die ze voor altijd met zich mee zullen dragen.
Deze reis boeken
v.a.
€ 26,00

Informatie

1dag Amsterdam

Deel deze trip


Hulp nodig?

+31 (0) 85 11 43 444

+31 (0) 85 11 43 444

  • ma-vr: 9:00 - 17:00
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie. Neemt u a.u.b. contact met ons op voor meer informatie.